_ ONZE KRACHT

Over ons

01

Initiatief van HAN Automotive Research

Het LEV Kenniscentrum is een initiatief van het lectoraat HAN Automotive Research, onderdeel van de Academie Engineering en Automotive, en werkt vanaf de campus in Arnhem. Samen met haar partners voeren we onderzoeken en projecten uit op het gebied van micromobiliteit.

02

Team

Het LEV KC team bestaat uit een gedreven groep deskundigen met brede kennis op de relevante thema’s.

03

Werkwijze

Het LEV Kenniscentrum werkt in vergaande mate op eigen kracht dankzij gesubsidieerde en betaalde opdrachten van overheden, instellingen en bedrijven. De uurtarieven voor het LEV KC team en overige HAN medewerkers die betrokken zijn bij de uitvoering van opdrachten zijn marktconform.

Een belangrijke doelstelling van het LEV KC omvat het betrekken van Bachelor en Masterstudenten bij opdrachten. Daarbij investeren wij graag in leerzame ervaringen voor ons en voor studenten die interesse hebben in het onderwerp én van waarde kunnen zijn voor de uitvoering van de opdracht. Daarmee geven we ook inhoud aan het onderwijs over problemen van en oplossingen voor de mobiliteit. Voor opdrachtgevers levert dit frisse én deskundige input op.

04

Partners

LEV Kenniscentrum voert haar onderzoeken en projecten uit voor en samen met een groeiend aantal samenwerkingspartners. Tot deze partners behoren adviesbureaus, kennisinstellingen, overheden en brancheverenigingen.

Altijd op zoek!

Het LEV KC is altijd op zoek naar nieuwe inzichten, spannende plannen en interessante contacten.

We horen graag van je. Kom langs op de HAN campus in Arnhem!